VÄGEN TILL NYTT SEGEL

Ibland börjar den som en dröm, andra gånger efter ett haveri.
Oavsett varför du behöver ett nytt segel börjar det med några frågor.
Fyll i uppgifterna nedan så har vi en utgångspunkt för vad du söker.

Jag har fått en offert

Vad är nästa steg

Beställ

Du som fått en offert och är redo att beställa

Anpassa

Vi försöker alltid möta dina önskemål, 

Fråga

Ibland behöver detaljer redas ut, vi finns här för dig

Jämför

Hur jämför man segel, går det?

Doyle Erbjuder

För att kunna leverera ett bra segel som passar perfekt behöver vi bra mått, mät själv på båten om du kan, vi har fina mätguider att fylla i. Ta med ett segel till loftet, om det gamla seglet passar bra kan vi mäta utifrån det. Behöver du hjälp kan våra duktiga segelmakare komma ut och mäta din båt på plats.

När ditt segel är klart skickas ett meddelande ut till dig och du kan hämta ditt segel eller få det levererat med paket.  Som en extra service kan vi följa med ut och hissa seglet, det ger dig en unik möjlighet att få hjälp med intrimning av riggen och snabbt få ut max av ditt nya segel.

Du som köper ett Doyle segel har alltid 1 års fri översyn samt 1 års garanti på material och arbete. Köper du Stratis eller Delta membran får hela 3 års laminat-garanti, våra garantier gäller på alla loft jorden runt.

Doyle Sails Sverige

Doyle Sails Sverige är familjeföretaget med stark uppbackning av globala resurser. Vi erbjuder alla typer av segel och service samt garantiarbeten oavsett vart dina Doyle segel är inköpta, vår garanti gäller på alla Doyle loft Världen över. Vill du läsa mer om Doyles Globala arbete skall du besöka Doylesails internationella hemsida,

22 januari 2019
22 januari 2019
22 januari 2019
22 januari 2019